Özge Ulusoy'dan 'baba' paylaşımı: Güzel hatırlamayacağım!

Özge Ulusoy'dan 'baba' paylaşımı: Güzel hatırlamayacağım!

Geçen ay babasını trafik kazası sonucu kaybeden Model Özge Ulusoy'dan 2022 yılına ilişkin üzen bir paylaşım geldi. Babası Haydar Ulusoy'un ölümüyle yıkılan Ulusoy, paylaşımı herkesi derinden üzdü. Bakın neler yazdı?

Ankara'da bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Haydar Ulusoy, gözyaşları içerisinde defnedilmişti. Kızı Özge Ulusoy ise babasının cenazesinde ayakta zor dururken, sözleri ise herkesi ağlatmıştı. Babasının acısını atlatamayan Ulusoy, 2022 yılı için ağlatan bir paylaşım yaptı.

ozge.jpg

BABASININ ACISI DİNMEDİ

Türkiye'nin başarılı modelleri arasında yer alan Özge Ulusoy, 2022'nin son aylarında babasının ölüm haberiyle yıkılmıştı.

ulusoy.jpg

Ankara'da bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Haydar Ulusoy'un ölümü için cinayet paylaşımı yapan Ulusoy, bu kez 2022'nin son gününde iç acıtan bir paylaşım yaptı.

ozgeulusoy.jpg

"GÜZEL HATIRLAMAYACAĞIM"

2022 için bir gönderi paylaşan Özge Ulusoy, Babası Haydar Ulusoy için, "Hoşça kal ya da kalma niye hoş kalasın 2022!!! Giderayak canımdan can aldın. Beklenmediktin...Güzel hatırlamayacağım seni kalbimi kırık... Tek bir işe yaradın; BÜYÜDÜM" notunu düştü.

oo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN