Palyaço resminde gizlenen köpeği 6 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Palyaço resminde gizlenen köpeği 6 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Bu zeka oyunu resim bulmacasında saklanan bir köpek var. Gizli hayvanı 6 saniye içinde bularak gözlem becerilerinizi test edin.

Gizli şeyleri bulmada ne kadar iyisin? İyi olduğunuzu düşünüyorsanız, bugün sizin için hazırladığımız bu zeka oyunu resimli bulmacayı denemelisiniz. Bu gizli nesne zeka oyunları, gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Doğru ve düzenli olarak çözülürse, bu bulmacalar hafıza kapasitenizi, mantıksal düşünme ve muhakeme becerilerinizi ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.
Araştırmacılar ayrıca, bu resimli bulmacaların ruh halinizi önemli ölçüde iyileştirdiğinin bilindiğini söylüyor. Bu nedenle, zor bir gün geçiriyorsanız, bilişsel kapasitenizi geliştirmek istiyorsanız veya sadece çözmek için eğlenceli bir bulmaca arıyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Başlayalım.

1-004.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka oyunu bulmacası, kırmızı bir giysi giyen ve kulaktan kulağa gülümseyen bir palyaçonun görüntüsünü gösteriyor. Palyaço hiçliğin ortasında duruyor gibi görünüyor. Palyaçonun resimli yapbozda bulunan tek şey olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Resimde bir yere gizlenmiş bir köpek de var.

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Şimdi amacınız resimdeki gizli köpeği 6 saniye içerisinde bulmak. Sadece iyi gözlem becerisine sahip kişilerin bu beyin bulmacasını çözebileceği söyleniyor. Bu bulmacayı çözmek için 6 saniyeniz var. Bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın. Senin zamanın şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu bulmacanın çözümü yazının sonunda verilmiştir. Zamanınız bittiğinde, aşağı kaydırın. Palyaço resminde gizlenen köpeği görebildiyseniz, tebrikler. İşte çözüm:

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN