Pandaların arasındaki gizli futbol topunu bulanların IQ puanı en az 130 çıkıyor! 8 saniyede bulabilir misin?

Pandaların arasındaki gizli futbol topunu bulanların IQ puanı en az 130 çıkıyor! 8 saniyede bulabilir misin?

Bu yanılsamaların güzelliği, yalnızca kişinin büyük bir eğlencesi olmaları değil, aynı zamanda kişiyi tam bir özveri ile çözmeye zorlamalarıdır. Pandaların arasındaki gizli futbol topunu bulabilir misin?

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Bunlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardır. Üç tür optik yanılsama vardır, bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel. Hatta bazıları çözmeye çalışırken başınızı kaşımanıza veya gözlerinizi ovuşturmanıza neden olacaktır. Ancak bu yanılsamaların güzelliği, yalnızca kişinin büyük bir eğlencesi olmaları değil, aynı zamanda kişiyi tam bir özveri ile çözmeye zorlamalarıdır. Aşağıdaki resimde pandaların arasında gizli bir futbol topu var. Onu bulabilir misin?

1-007.jpg

PANDALARIN ARASINDAKİ FUTBOL TOPUNU BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyonlardan bazıları, izleyicinin ilk gördüğü şeye dayalı olarak gizli bir kişilik özelliğini ortaya çıkarırken, diğerleri, gözlem ve konsantrasyon becerilerinizi teste tabi tutmak için sınırlı bir zaman diliminde gizli unsurları bulmanız için sizi zorlar. Bu resimli tasvirdeki zorluk, bir grup pandada futbolu bulmaktır. 8 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ FUTBOL TOPUNU BULDUN MU?

Bu yanılsamayı biraz zorlaştıran bir diğer engel ise hem futbolun hem de pandaların ten renginin aynı siyah ve beyaz olmasıdır. Aynı renkler futbol topunu pandalar arasında ustaca kamufle eder. Artık viral olan resimde, her panda farklı bir tür ve sanatçı akıllıca dikkatinizi dağıtmaya çalıştı ve futbol topunu sakladı. Gizli futbol topunu bulmak için yakından bakın. Gizli topu tespit ettin mi?

Arkadaşlarınız ve ailenizle bu illüzyonun tadını çıkarabilir ve onların gözlem becerilerini de test edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Cevabı bulanları tebrik ediyoruz. Ancak futbol topunu bulmakta zorlananlar için, size yardım etmemize izin verin ama önce bir ipucu. Resmin alt kısmına dikkat edin topu kolayca fark edebilirsiniz. Hala bulamadıysanız, işte çözüm.

Resmin altındaki ipucundan da anlaşılacağı gibi, futbol topunu resmin altında sağ tarafta ikinci çizgide görebilirsiniz. Top, sondan ikinci çizgide üçüncü pandanın başının üzerinde dururken görülebilir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN