Pas lekesinden kurtulmak hiç bu kadar basit olmamıştı! Patates mucizesine kimse inanamıyor!

Pas lekesinden kurtulmak hiç bu kadar basit olmamıştı! Patates mucizesine kimse inanamıyor!

Baş belası olan pas lekelerinden kurtulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşin sırrı patatesteymiş. Adeta mucizeler yaratıyor. İşte pas lekesinden kurtulmanın pratik yolu…

Temizlenmesi en zor lekeler arasında yer alan pas lekesini çıkartmak artık hiç de zor değil. Doğru malzeme ve doğru yöntemi kullanarak kolay bir şekilde pas lekelerinden kurtulabilirsiniz. Pas lekesini çıkartmak için uygulanan yöntemler yüzeyde büyük hasarlara neden olmaktadır. Hatasız bir şekilde lekelerden kurtulmak için mutlaka bu yöntemi mutlaka bir şans verin. İşte pas lekesinden kurtulmanın pratik yolu…


MUTLAKA DENEYİN


Fayanslarda oluşan pas lekesini çıkartmak için ihtiyacınız olan tek malzeme patates. Tüm yüzeyi pas lekesinden arındırmak için patates mucizesinden yararlanabilirsiniz. Doğal bir malzeme olan patates temizlenmesi gereken yüzeyi de de toksit oluşturmadan kolay bir şekilde temizlemektedir. Fayanslarda bulunan pas lekesini temizlemek için lekenin bulunduğu yüzeye bir miktar karbonat serpiştirmeniz gerekiyor.

pasli-fayans.jpg


Daha sonra karbonat serptiğiniz zemini ikiye böldüğünüz patates ile olmaya başlayın. Ovalama işleminin ardından pas lekesinin tamamının çıktığını göreceksiniz. Pas lekesini temizlemenin en önemli detaylarından biri bulunduğu yüzeye dikkat etmektir. Yüzeyin cinsine göre farklı yöntemlerle pas lekesini kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.

patates.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN