Paslanmaz çelik tavanızı yapışmaz tavaya dönüştürün! Sadece iki malzeme: Artık hiçbir şey yapışmayacak

Çelik tavanın verdiği lezzetten vazgeçemiyor ama iş temizlemeye gelince pişman oluyorsanız hemen bu yöntemi deneyin! Paslanmaz çelik tavanızı yapışmaz tavaya dönüştürün! Bu yöntemle çelik tavalarınıza hiçbir şey yapışmayacak, Sadece iki malzeme...

Mutfakta en sık yaşanan sorunlardan biri olan yapışan tavalar artık bir dert olmaktan çıkıyor. İnanılmaz basit bir yöntemle paslanmaz çelik tavanızı yapışmaz tava haline getirebilirsiniz. Üstelik sadece iki malzeme ile!

ÇELİK TAVA NASIL YAPIŞMAZ TAVA HALİNE GELİR?

Tavanınızın içine bir paket kabartma tozu dökün ve üzerine biraz yağ ekleyin. Sonrasında peçete yardımıyla iyice ovun. Bu işlemi yapınca peçetenin karardığını göreceksiniz. Peçetenin beyaz kalana kadar işlemi sürdürdüğünüzde, tavanız artık yapışmaz hale gelecek.

Bu basit ancak etkili yöntem sayesinde artık tavalarınızda hiçbir şey yapışmayacak ve temizlik işleriniz daha da kolaylaşacak. Yapışmaz tavalar sayesinde yemeklerinizi pişirirken keyif alacak, sonrasında ise temizlik derdine son vereceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN