Pembe'den Apo'yu çıldırtacak hamle! Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı, sosyal medya yıkıldı! "Odalara kapanır ağlarsınız"

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. 45. bölümüyle ekranlara gelen dizi de heyecan zirve yaptı. 5 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan bölümden ilk tanıtım geldi. Gelecek bölümde atağa geçecek olan Pembe'nin yaptıkları herkesi şoke etti.

HABER: RENGİN UĞUR

Show TV ekranlarında yayınlan ve yüksek reyting oranlarıyla gündeme damga vuran Kızılcık Şerbeti, hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 45. bölümü ekranlara geldi.

dogaf.jpg

Heyecanın zirve yaptığı 45. bölümün hemen ardından 46. bölümden de ilk tanıtım yayınlandı. Fragman kısa süre içerisinde sosyal medyada epey ses getirdi.

1.jpg

46. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

46. bölüm 1. fragmanda, Doğa'nın son hamlesinin Pembe'yi harekete geçirdiği görüldü. Fatih ise Doğa'ya annesi Pembe'ye söyledikleri için hesap soruyor. Pembe, Yiğit ile birlik olup karakola giderek Alev hakkında suç duyurusunda bulunuyor.

3.jpg

Alev ise Pembe'nin bu hamlesiyle şoke oluyor. Kıvılcım, Ertuğrul'un Nursema'ya karşı duygusunun olup olmadığını sorguluyor. Ömer ise Kıvılcım'ı unutmak için yeni bir aşka yelken açıyor.

6.jpg

45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdullah'ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe Alev'e daha da bilenecektir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır. Ömer, Kıvılcım'a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer'i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır. Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişmektedir.

alevf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN