Penguenlerden biri sıcak çikolata içiyor! Yalnızca üstün zekalı kişiler onu bulabilir! IQ'nu test et

Penguenlerden biri sıcak çikolata içiyor! Yalnızca üstün zekalı kişiler onu bulabilir! IQ'nu test et

Bu sevimli penguenlerin yer aldığı optik İllüzyon resminde Bir kupa sıcak çikolata görebilir misiniz? Penguenlerden birisi sıcak çikolata içiyor. Onu bulmak için sadece 7 saniyen var. Zeka seviyenizi test etmek için bu optik illüzyon mücadelesine katılın.

Optik İllüzyon, normalde sıradan olan hayatımızda komik bir rahatlama sağlar. Başarı için çabaladığımız ve başarılı olmak için zorluklara karşı yarıştığımız bir hayat. Bu hayat yarışında koşarak çoğu zaman kendimizi unutuyoruz.

Bizi güldüren şeyleri, beynimizi hafif yürekli bir eğlenceyle şımartmamıza neden olan şeyleri unutuyoruz. Böyle bir senaryoda, optik illüzyonlar, hayatın monotonluğundan güzel bir dikkat dağıtma işlevi görür. Beynimiz için çok ihtiyaç duyulan egzersizi sağlarken beynimizi ve gözlerimizi kısa bir süre meşgul etmemize yardımcı olur.

O halde, hafif yürekli bir optik illüzyon mücadelesine kendinizi kaptırmaya hazır mısınız? Harika. O zaman başlayalım.

1-015.jpg

7 SANİYEDE GİZLİ SICAK ÇİKOLATA KUPASINI BULUN

Macar ressam Gergely Dudás'ın bu görüntüsünde, Antarktika'daki Penguenlerin kışın gelişini kutladıkları bir yerde toplanmış olduklarını görebilirsiniz.

Başka bir penguen balık tutarken bazı penguenlerin kardan adam yapmakla meşgul olduğunu görebilirsiniz. Penguenlerden bazıları farklı renklerde şapkalar giyerek eğlencenin tadını çıkarırken, biri atkı takmış.

Bu penguenlerin arasına gizlenmiş bir kupa sıcak çikolata var ki bu kışın çok cezbedici bir içecek ve kupayı 7 saniyede bulmanız gerekiyor.

SICAK ÇİKOLATA NEREDE SAKLANIYOR?

Biliyor musun:

Sıcak Çikolata ilk olarak bugünkü Meksika, Peru, Guatemala, Honduras vb.'den oluşan Mezoamerika'da ortaya çıkmıştır. Mücadelemize geri dönelim.
Saat ilerliyor ve yakında zamanın sonunu işaret edecek. Kaçınız gizli sıcak çikolata kupasını görebildi?

Sıcak çikolatanın cezbedici bir içecek olduğunu biliyoruz ve sıcak çikolatayı sevenler sıcak çikolata kupasını bulmak ve belki de onu penguenlerle paylaşmak için can atacaklar.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Zaman bitiyor. Hala hangi penguenin sıcak çikolata içtiğini bulamadınız mı?
Olağanüstü gözlem becerilerine ve optik illüzyonları çözme becerisine sahip netizenler, sıcak çikolata kupasını çoktan bulmuş olabilir. Bu kişileri üstün gözlem becerileri için takdir etmek istiyoruz.

Süre doldu. Antarktika'nın buz gibi soğuklarında donan sıcak çikolata artık sıcak olmayacak. Nerede saklandığını bilmek ister misiniz? Aşağı kaydırın.

2-007.jpg

Umarız bu optik illüzyon mücadelesinden bizim paylaşmaktan keyif aldığımız kadar siz de keyif almışsınızdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN