Penguenlerin arasında 3 gizli kedi var! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 14 saniyede bulabiliyor!

Penguenlerin arasında 3 gizli kedi var! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 14 saniyede bulabiliyor!

Macar bir sanatçı tarafından yaratılan viral zeka oyunu, birçok kişinin kafasını kaşımasına neden oldu. Bu viral zeka oyununda penguenlerin arasına gizlenmiş üç kediyi 14 saniyede görebilir misin?

Zeka oyunları, eğlenceli ve zorlayıcı bölümleri nedeniyle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Ve bunları çözmenin verdiği tatmin eşsizdir. Son zamanlarda, bir dijital sanatçı çevrimiçi olarak eğlenceli bir zeka oyunu yayınladı ve o zamandan beri birçok kişiyi şaşırttı ama tamamen eğlendirdi. Viral zeka oyunu, bir penguenleri ve aralarında gizlenmiş üç kediyi gösteriyor. Dahası, kediler penguenlerle aynı renktedir. Resimdeki gizli kedileri bulabilir misin?

1-008.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ 3 KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka bulmacası resminde penguenler arasında üç kedi bulabilir misin? Dudolf olarak da bilinen Macar sanatçı Gergely Dudás, sosyal medya üzerinde ilginç bir zeka oyunu paylaştı. Zeka oyununda renkli atkılar, canlı şapkalar ve bereler olan bir penguen sürüsü var. Hatta biri güneş gözlüğü takıyor. Yakından bakarsanız birkaç kardan adam bile göreceksiniz. Ama dahası var. Üç neşeli kedi göz göre göre gizlenmiştir ve penguenlerle aynı renktedir. Peki, onları hızlıca tespit etmeye hazır mısınız?

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİLERİ BULDUN MU?

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor. Penguenlerin arasında gizlenen 3 kediyi bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka oyununda penguenlerin arasına gizlenmiş kedileri henüz bulamadıysanız, işte size bir ipucu: Resmin altında bir kedi var. Hala viral zeka oyununda kedi arayanlar için aşağıdaki görsel yardımcı olacaktır. İşaretlenmiş alanlara dikkat edin.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN