Pırıl pırıl beyaz dişler ister misiniz? O zaman hemen denemeniz gereken şey bu!

Pırıl pırıl beyaz dişler ister misiniz? O zaman hemen denemeniz gereken şey bu!

Dişlerinizin donuk, sarı ve kirli olmasının birçok nedeni vardır. Zaten bunları hepimiz biliyoruz. Ancak onları beyaz ve parlak hale getirmek için, kesinlikle mükemmel olan birkaç ev ilaçları da vardır.

Gülümsemek ruhunun aynasıdır. Fakat sarı ve kirli dişleriniz varsa gülmek için biraz çekinebilirsiniz. O zaman ruhunuzu sararmaktan kurtarmak için birçok doğal yöntemi sizlerle paylaşalım.

Araştırmalara göre, ülkemizde çok sayıda kişi beyaz dişlere sahip olmak istiyor. Bu sebeple diş beyazlatma ürünlerine her yıl tonlarca para harcanıyor. Bununla birlikte, birçoğu yalnızca kısa bir süre için işe yarayan ve dolayısıyla dişlere daha fazla zarar veren kimyasallar ve ağartıcılarla doludur. Bu nedenle, daha beyaz dişler istiyorsanız, hem doğal hem de güvenli seçeneklere bir göz atın.

1-001.jpg

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞ

Birçoğu ağız hijyeninden de sorumlu olan toksinleri vücuttan atmanın eski, geleneksel bir yöntemidir. Uygulama, plaklara dönüşebilecek ve dişlerinizin sarı görünmesine neden olabilecek bakterileri çıkarmak için ağzınızın etrafına hindistancevizi yağı sürmeyi içerir. Laurik asitte yüksek olması, bakterileri ve sonraki enfeksiyonları öldürmeye yardımcı olan bir antioksidan, anti-bakteriyel bileşendir. Herhangi bir yan etkiye neden olmayan tamamen güvenli bir uygulamadır.

HİDROJEN PEROKSİT

Doğal bir ağartma maddesi olan hidrojen peroksit, ağız bakterilerini öldürür ve temiz ve hijyenik tutar. Hidrojen peroksit, antibakteriyel ve antiseptik olduğu için enfekte yaraları tedavi etmek için de kullanılır. Çoğu diş macunu türü ayrıca yüksek miktarda hidrojen peroksit içerir.

2-002.jpg

KARBONAT

Ağzı temiz, dişleri beyaz ve parlak tutmak için doğal diş temizleme olarak kullanılan, kolay bulunabilen bir başka mutfak eşyasıdır. Kabartma tozu, doğal beyazlatma özelliklerine sahiptir ve ayrıca dişler için günlük fırçalama işlevi görür.

TAZEMEYVELER

Son derece besleyici ve besleyici oldukları için meyve ve sebzelerde yüksek bir diyet uygulayın. Çilek ve ananas gibi meyveler dişleri beyazlatmaya yardımcı olur ve ayrıca çiğnerken plakları ovalar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN