Platonik aşıklar dikkat! Çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum diyorsanız işte size cevap! Bu yöntemlerle aşkınızı haykırın

Platonik aşıklar dikkat! Çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum diyorsanız işte size cevap! Bu yöntemlerle aşkınızı haykırın

Platonik aşk yaşayan ancak açılmaya çekinen kişiler için uzmanlardan taktikler geldi! Peki hoşlandığınızı nasıl söylemelisiniz? Tüm detaylar haberimizde.

Hoşlandığı insana duygularını söyleyemeyen insanlar merakla nasıl açılmaları gerektiğini araştırıyor. Peki en etkili açılma yöntemleri nedir? Hoşlandığınızı nasıl söylemeniz gerekiyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN ETKİLİ AÇILMA YÖNTEMLERİ

Bazı insanlar platonik aşk yaşarken hoşlandığı kişiye duygularını ve ilgilerini açıklamaktan çekiniyor. Bazı insanlar içe kapanık olduğu için duygularını içlerinde yaşamayı tercih ediyor. Gençlik dönemlerinde yoğun duygular hisseden insanların duygularını söylemeleri için belli duygusal yöntemler bulunuyor. İnsanlar genel olarak aşk konusunda ilk adımı erkeklerden bekliyor. 

Hoşlanılan Kişiye Açılma Yöntemleri

Duyguların kısa süreli olduğu, daha çabuk bağlanan tarafın da daha çabuk üzüldüğü biliniyor. Ancak kadın ya da erkek hangi taraf duygusunu söyleyecekse söylesin ilk olarak sakin olması gerekiyor. Duygularınız karşılıksız değilse hoşlandığınızı belli ettiğiniz insan da mutlaka size karşılık verecektir. Karşı tarafın sizden hoşlandığını anlamanız için kişinin sizinle vakit geçirmek isteyip istemediğine bakabilirsiniz. Ancak böyle durumlarda çok ısrarcı olmamak gerekiyor. Eğer karşı taraf size ilgi duymuyorsa ve siz fazla bağlanırsanız duygusal olarak acı çekebilirsiniz. Uzmanların da ortak noktada buluştuğu gibi kişilerin önceliğinin kendisi olması duygusal olarak daha iyi hissettirecektir. Cesaretli olmak ve ilk adımı atmak elbette doğru bir karardır ancak karşı taraftan size ilgi olup olmadığından emin olduktan sonra bu adımı atmak size daha iyi gelecektir. Umut olmayan bir kişiye duygusal olarak yakınlık kurmaya çalışmak üzücü olabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN