Polat ailesi tüm fenomenleri yaktı! Bakanlıktan büyük operasyon: 600 fenomen tek tek incelenecek

Polat ailesi tüm fenomenleri yaktı! Bakanlıktan büyük operasyon: 600 fenomen tek tek incelenecek

Ünlü fenomen çift Dilan - Engin Polat 'ın kara para aklama suçundan dolayı cezaevine girmesinden sonra gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Tam 600 fenomen tek tek incelenecek

Geçtiğimiz hafta ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat beraberindeki 12 kişi ile birlikte tutuklanıp cezaevine konmuştu. "Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanan ünlü fenomen çiftten sonra gözler sosyal medyadaki diğer fenomenlere çevrildi.

POLAT AİLESİ TÜM FENOMENLERİ YAKTI! BAKANLIKTAN BÜYÜK OPERASYON: 600 FENOMEN TEK TEK İNCELENECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından tam 600 fenomen tek tek incelenecek. Oda TV'nin haberine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyada yer alan fenomenlerin lüks hayatını ve ürettiği içerikleri mercek altına alacak. Bakanlık yetkilileri yasalara aykırı durum tespit ederse sosyal medya fenomenleriyle ilgili bilgileri diğer kurum ve birimlere aktaracak.

763859image1.jpg

Diğer taraftan, Ticaret Bakanlığı da online şekilde satılan ürünlerin daha dikkatli bir şekilde denetlenmesi suretiyle harekete geçti ve eTicarette Ürün Güvenliği Projesi’ni açıkladı. Bu projenin taslağına göre, internet ve telefon gibi araçlarla satışa çıkan ürünlerin, şikayet gelmesi halinde veya kendi inisiyatifleriyle inceleneceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN