Prenses Kate kayıplara karıştı, Meghan Markle sahalara geri döndü

Prenses Kate kayıplara karıştı, Meghan Markle sahalara geri döndü

Kraliyet görevlerinden ayrılıp ABD’ye yerleşen Prens Harry'nin oyuncu eşi Meghan Markle, zorbalığa uğradığını söylediği sosyal medyaya uzun bir aradan sonra geri döndü. Markle'ın bu adımı, tam da tüm dünya Galler Prensesi Kate'in nerede olduğunu konuşurken atması dikkat çekti.

Dört yıl önce İngiltere'deki kraliyet görevlerinden çekilerek ABD'ye taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, aileyle ilgili anlattıkları hikayelerle sansasyon yaratırken son zamanlarda ise sessizliklerini koruyordu.

Galler Prensesi Kate Middleton'ın ortadan kaybolup dünya gündemine yerleşmesiyle Markle, Instagram'a geri dönme kararı aldı. "American Riviera Orchard" adını taşıyan yeni markasını tanıtan 42 yaşındaki Markle'ın hala "Düşes" unvanını kullanması dikkat çekti.

1-010.jpgPrens Harry, Meghan Markle

'ZORBA' DEDİĞİ SOSYAL MEDYAYA DÖNDÜ

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir etkinlikte sosyal medyadaki “sonu gelmeyen toksik yapıyı” eleştirip, çocuklarına hamile olduğu sırada zorbalığa uğradığını söyleyen Markle'ın, sosyal medya aracılığıyla mutfağa dair ürünler satacağı tahmin ediliyor.

Markle, Prens Harry ile nişanlandıktan sonra sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN