Pürüzsüz cildin sırrı meğer bu kadar kolaymış! Prof. Dr. Canan Karatay, 'Mucizevi' diyerek önerdi

Pürüzsüz cildin sırrı meğer bu kadar kolaymış! Prof. Dr. Canan Karatay, 'Mucizevi' diyerek önerdi

Prof. Dr. Canan Karatay, doğal bir ürünün aromasından yapılan sabun, güzel bir cildin sırrı olmakla birlikte sağlıklı saçlar için de oldukça faydalı. İşte, Prof. Dr. Canan Karatay'ın pürüzsüz cilt için önerdiği doğal sabun...

Doğada yetişen birçok bitki, cildimizi güzelleştirecek binlerce vitamin ve minareli içeriğinde barındırıyor. Doğal ürünlerden imal edilen sabunlar da cildi besliyor ve güzelleştiriyor.

Prof. Dr. Canan Karatay'a göre, pürüzsüz bir cildin sırrı, yeşil kalıp sabundan geçiyor. Zeytinyağlı sabun, zararlı kimyasal içermeyen doğal ve saf bir sabundur. Zeytinyağlı sabun cildi derinlemesine temizleri ve cildin doğal yağ dengesini korur.

HANGİ DOĞAL SABUN CİLDE İYİ GELİR?

Zeytinyağlı sabun, cildi neme doyurur ve aynı zamanda cildi yumuşacık yaparak kuruluğun önüne geçer. Antioksidanlar açısından zengin olan zeytinyağlı sabun, erken yaşlanma belirtilerini de en aza indirir.

Doğal antiseptik özelliklere sahip olan zeytinyağlı sabun özellikle sivilce ve akneli ciltler için birebir. Ayrıca içerisindeki özellikler nedeniyle cilt rengindeki eşitsizlikleri gidererek cilt tonunu eşitler. Sivilcesiz, pürüzsüz ve kusuruz bir cilt için zeytinyağlı sabun mutlaka kullanın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN