QNB Finansbank paraya doyuracak! Hesabından bu işlemi yapana tamı tamına 40 bin TL kredi... Yeri göğü inleten kampanya başladı!

QNB Finansbank paraya doyuracak! Hesabından bu işlemi yapana tamı tamına 40 bin TL kredi... Yeri göğü inleten kampanya başladı!

QNB Finansbank'ın başlattığı yeni kampanya ile nakit kredi kullanıcıları uygun faiz oranlarından yararlanıyor. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler? Sorusu ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

QNB Finansbank paraya doyuracak! Hesabından bu işlemi yapana tamı tamına 30 bin TL ödenecek! Yeri göğü inleten kampanya başladı!

QNB Finansbank Bankasından müşterilerini sevindirici haber geldi. Küçük bir işlem ile QNB Finansbank müşterilerini 30 bin ve 40 bin TL ödeme alabilecek. Nakit paraya ihtiyacı bulunanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. QNB Finansbank hesabınızın bulunması halinde yaşadınız. İşte detaylar...

onb finansbank

QNB FİNANSBANKTAN NAKİT MÜJDESİ

QNB Finansbank Bankasının başlatmış olduğu kampanya ile nakit kredi desteği ödemesinden faydalanabileceksiniz. Banka müşterilerine kredi notunun uygun olması halinde 40 bin TL ödeme yapacak.

Banka üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız başvurunuzu size en yakın şubeye giderek yapabileceğiniz gibi mobil bankacılık üzerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi olarak geçen kredi ödemenizi alabilmek için banka sizin kredi notunuza bakacaktır. Kredi notunuzun uygun olması halinde anında tarafınıza 40 bin TL kredi ödemesi yapılacaktır.

Kimlik kartınız ve TC kimlik numaranız ile anında başvuru sağlayabileceksiniz. Nakit ihtiyacı olan müşterileri için başlatılan nakit kampanyasından kolayca yararlanabilirsiniz. 36 ay vadeye yayabileceğiniz ödemelerden, uygun faiz oranları ile birlikte kolay bir şekilde ödeme sağlayabileceksiniz.

Kredi başvurusunu yapabilmek için 50 30'a TC kimlik numaranızı mesaj atarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Acil nakit ihtiyacı için başvuruda bulunan müşterilerin başvuruları anında onaylanır ve hesaplarına yansıtılır. O gün için de hesabınıza aktarılır.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için SMS yolu ile ya da mobil bankacılık üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN