QNB Finansbank şubesine gidene 4.500 TL ödeme müjdelendi! Bir imza ile cüzdanları kabartan ödeme yapılıyor: Hızlı olan kazanır

QNB Finansbank şubesine gidene 4.500 TL ödeme müjdelendi! Bir imza ile cüzdanları kabartan ödeme yapılıyor: Hızlı olan kazanır

Emekli promosyon müjdesi daha bitmedi! QNB Finansbank Emekli Promosyonu 2023 Ocak. Yapılan zamlarla beraber emekliler için ödeme sağlayan bankalardan duyurular geliyor.

Emekli maaşını üç yıl süreyle aynı bankadan alacağına dair sözleşme veren emekliler için bankalar promosyon ödeneği sağlayacağını duyurdu. Bu bilgiler doğrultusunda gözler bankalardan gelecek olan ödemelere çevrildi. Ocak ayından itibaren bankaların emekliler için ödenek sağlayacağı güncel promosyon kampanyaları araştılmakta. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamayla beraber ödenecek olan emekli promosyonları netlik kazandı.

qnb finansbank logosu

QNB Finansbank Emekliler için Ne Kadar Promosyon Ödeyecek?

QNB Finansbank'ın yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda, emekli maaş ödemelerini yıl süre boyunca QNB Finansbank'tan alacağına dair söz veren emekliler, 3000 TL'den başlayan promosyon destek ödemelerinden faydalanabilecekler. Emekli maaşları arttıkça bankaların promosyon ödemeleri de artıyor.

3.500 TL’ye Kadar Maaş Alan Emekliler İçin : 3.000 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arası Maaş Alan Emekliler İçin : 3.500 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arası Maaş Alan Emekliler İçin : 4.500 TL

10.000 TL ve Üzeri Maaş Alan Emekliler İçin : 5.000 TL

Bankaların sunmuş olduğu promosyon fırsatlarından faydalanmak isteyen emekliler için başvurular QNB Finansbank'ın resmi sitelerinden yapılabilecek. Bunun için detaylı bilgiler yine aynı şekilde QNB Finansbank'ın resmi sitelerinden ulaşım sağlanabilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN