Rafet'in eski karısı Tuğba Altıntop 8 Kocalı Hürmüz çıktı! Önüne gelene nikah kıymış "Seda Sayan'ı geçmiş"

Rafet'in eski karısı Tuğba Altıntop 8 Kocalı Hürmüz çıktı! Önüne gelene nikah kıymış "Seda Sayan'ı geçmiş"

Eski manken Tuğba Altıntop, katıldığı bir programda hayatına dair ilginç itiraflarda bulundu. Rafet El Roman ile evlenip olaylı bir şekilde boşanan ünlü manken meğer 8 kez daha evlenmiş... Duyanlar "Seda Sayan'ı geçmiş" yorumları yaptı.

2003 yılında Rafet El Roman ile olaylı bir şekilde boşanan Tuğa Altıntop, kızlarının velayeti için de savaş vermişti. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Tuğa Altıntop, katıldığı bir Youtube yayınında özel hayatında dair çarpıcı itiraflarda bulundu. 8 kez nikah kıydığını söyleyen ünlü manken adeta herkesin ağzını açıkta bıraktı...

pepe.jpeg

RAFET'İN ESKİ EŞİNDEN EVLİLİK İTİRAFLAR! DEFALARCA EVLENMİŞ

Rafet El Roman ile resmi evlilik yapan Tuğba Altıntop, beraber olduğu kişilere de imam nikahı kıydığını itiraf etti.

evlilik.jpg

İmam nikahının kendisi için şart olduğunu ifade eden Tuğba Altıntop "Yedi Kocalı Hürmüz’den fazlayım. Seda Sayan kadar olamaz" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

205630.jpg

8 KEZ EVLENMİŞ! BAZISI 1 HAFTA...

Bu zaman kadara 8 kez imam nikahı kıydırdığını söyleyen Altıntop şaşırtan itiraflarına devam etti.

altintop.jpg

Bazı imam nikahlı ilişkilerinin 1 hafta sürdüğünü belirten Altıntop, "Baktım olmadı hemen ayrıldım. Mehir almadım. 2,5 - 3 yıl, 2 yıl, 1 hafta, 10 gün süren de oldu. Sizin bildiğiniz isim değil, sadece Rafet’i biliyorsunuz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN