Resimdeki açık kilidi bulabilir misin? Sadece en keskin gözler 6 saniyede gizli kilidi bulabiliyor!

Resimdeki açık kilidi bulabilir misin? Sadece en keskin gözler 6 saniyede gizli kilidi bulabiliyor!

Bu optik illüzyon resminde, kilitlerin arasında saklanan açık bir kilit var. Sadece en keskin gözler açık kilidi sadece 6 saniyede görebilir. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. Çalışmalar, optik illüzyonları çözmek gibi beyni zorlayan etkinliklere düzenli olarak katılmanın yetişkinlerde bilişsel gerileme riskini azaltmaya ve genel beyin işlevini iyileştirmeye yardımcı olabileceğini göstermiştir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmeye hazır mısınız? Başlayalım.

kapak.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KİLİDİ BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu görsel çok sayıda kilit gösteriyor ve sizin için zorluk, kapalı kilitler arasında açık bir kilidi tespit etmek. Açık kilidin yerini bulmak için 6 saniyeniz var. Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı basit bir meydan okuma biçiminde test etmenin iyi bir yoludur. Ayrıca zaman geçirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur.

AÇIK KİLİDİ GÖRDÜN MÜ?

Kapalı kilitler arasından açık kilit bulma görevi ne kadar dikkatli olduğunuzu test edecek. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, zaman sınırı içinde açık kilidi bulabilir. Açık kilit, ilk bakışta algılanmaktan kurtulmayı başarır ve bu da onu en deneyimli gözlemciler için bile biraz zorlayıcı bir görev haline getirir. Resimdeki açık kilidi başarılı bir şekilde bulmak için sabır ve dikkat gerekir.
Açık kilidi fark ettiniz mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız açık kilit buldunuz? En keskin göz çiftlerinden bazılarının açık kilidi çoktan gördüğüne inanıyoruz. Hepsine tebrikler. Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler .Açık kilit, görüntünün sol tarafında görülebilir. Diğer kilitler gibi sarıdır, diğer kilitlerden tek farkı diğer kilitler kapalıyken bunun açık olmasıdır.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN