Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su en az 130 çıkıyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Resimdeki farklı harfi bulanın IQ'su en az 130 çıkıyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyon: İnsanların sadece %10'u resimdeki E harfini 7 saniyede görebilir. Onlardan biri olmak ister misin? Şimdi bu zeka bulmacası ile görüş yeteneklerini test et.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Optik illüzyonlar perspektif, renk ve kontrast gibi çeşitli tekniklerle yaratılabilir ve genellikle gerçeklik algımıza meydan okur.

Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur.

Ayrıca, optik illüzyonlar görsel algınızı ve uzamsal muhakeme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca stresi azaltmanın ve genel refahı artırmanın harika bir yoludur. Yeterince dikkatli misin? O zaman aşağıda paylaşılan resimde 7 saniye içerisinde E harfini bulun.

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, bir dizi S alfabesini gösteriyor. S serisi arasında gizli olan E harfidir ve 7 saniyede E harfini bulmanız gerekmektedir. Bunun gibi bir optik yanılsama meydan okuması, gözleminizi ve zekanızı teste tabi tutmanın harika bir yoludur.

Yanıtlarınızı karşılaştırabileceğiniz ve ayrıntılar için en keskin gözün kimde olduğunu görebileceğiniz için arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir aktivite de olabilir.

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

E harfini bulmanın anahtarı, görüntüyü dikkatle izlemek ve desenden bir sapmayı tespit etmektir. Bu görseldeki E harfini ilk bakışta ayırt etmek zor. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, E harfini zaman sınırı içinde bulabilir. Bu resimde E harfini gördünüz mü? Görüntüye çok dikkat edin, yakında fark edebilirsiniz. Şimdi, görüyor musun?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız E harfini buldu? Okurlarımızdan bazıları E harfini çoktan görmüş olabilir ve çabalarınızı takdir ediyoruz. Gerçekten mükemmel bir gözlem yeteneğiniz var.
Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler. E harfi görüntünün sağ tarafında görülüyor, merkezden biraz uzakta bulunuyor.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN