Resimdeki farklı zürafayı 20 saniyede bulanlar rekor kırıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar bulabiliyor!

Resimdeki farklı zürafayı 20 saniyede bulanlar rekor kırıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar bulabiliyor!

Bu sarı renkli zeka oyunu, gözlem gücü yüksek kişiler içindir. Bilişsel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi test etmek için bu mücadeleye katılın.

Bu resimli zeka oyununda farklı olan zürafayı bulmak için bu mücadeleye katılın. Bu zeka oyunu, matematiksel mantık ve formül yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test edecek. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Şimdi resimdeki çifti olmayan zürafayı bulmak için becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın.

1-013.jpg

RESİMDEKİ İKİZİ OLMAYAN ZÜRAFAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu beyin jimnastiğinde 19 zürafa var ve aynı desenlere sahip dokuz çift ve farklı noktalara sahip bir farklı zürafa. Hangi zürafanın ikizi olmadığını bulabilir misiniz?

Resimde zürafaların olduğu sarı bir alan gösterilmektedir. Ve senin görevin resimde çifti olmayanı bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın, hiçbir ipucunu kaçırmamak için tüm köşelerden geçin ve hedefinize ulaşmak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yeteneklerinizi kullanın.

GİZLİ ZÜRAFAYI BULDUN MU?

Biliyor musunuz? Dünyadaki en uzun memeliler zürafalardır. Sadece bacakları üzerinde çoğu insandan yaklaşık 6 fit daha uzun dururlar. Kısa mesafeler için 35 mph azami hıza ve daha uzun mesafeler için 10 mph seyir hızına sahiptirler.

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Zeka oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimde gizlenmiş tek zürafa çiftini bulmak. Kolay değil mi? Ancak sadece 20 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimde çifti olmaya zürafayı hala bulmakta zorlanıyorsanız, lütfen farklı olan tek zürafayı bulmak için aşağıdaki resme bakın.

2-003.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilginç zeka oyunlarından daha fazlasını çözmek bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğini geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN