Resimdeki gizli havuçları 5 saniyede bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler gizli havuçları bulabiliyor!

Resimdeki gizli havuçları 5 saniyede bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler gizli havuçları bulabiliyor!

Bu eğlenceli zeka yarışmasında, sebzelerin arasındaki havuçları bulmalısın. Bu bulmacayı 5 saniyede çözebilirseniz kartal gözlere sahipsiniz demektir.

Zeka oyunları, kullanıcıların bir soruna çözüm bulmaya çalıştıkları bulmaca oyunlarıdır. Zeka oyunları eğlenceli olduğu kadar beyninize de meydan okur. Zihinsel kapasiteyi ve yanal düşünme becerilerini artırmanın, hafıza gücünü korumanın ve ayrıca sizi mutlu etmenin harika bir yoludur.

Zeka oyunları da sertifikalı ruh hali geliştiricilerdir. Bir bulmacayı çözdüğünüzde, beyniniz ruh halinizden sorumlu bir kimyasal olan dopamin üretimini artırır.

O halde, bilişsel becerilerinizi geliştirmenize ve moralinizi yükseltmenize yardımcı olacak başka bir zeka oyunuyla karşınızdayız. Meydan okumaya hazır mısın? Hadi başlayalım!

1-005.jpg

RESİMDEKİ HAVUCU BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka bulmacasında, taze ve sağlıklı sebzelerle dolu bir sebze sepeti görebilirsiniz. Sepette lahana var, patates, dolmalık biber, pancar, domates ve diğerleri var.

Şimdi, zeka oyunu resimli bulmacanın içinde de havuçlar saklı. Onları bulabilir misin? Her zamanki gibi, bu zeka oyunu resimli yapbozu için ayarlanmış bir zamanlayıcımız var. Size havuçları bulmanız için 5 saniye veriyoruz. Onları bulabilecek misin? Beyninizi test edelim.

GİZLİ HAVUÇLARI GÖRDÜN MÜ?

Düzenli olarak zeka oyunları çözmek sizi daha zeki yapabilir. Nasıl? Pekala, zeka oyunları bilişsel işleyişi iyileştirdiği ve eleştirel düşünme ve problem çözme yeteneklerinizi geliştirdiği bilinmektedir. Ayrıca, ek bir bonus olarak, zihninizi tazelemeye yardımcı olur ve monotonluğu kırarak çok arzuladığınız bir mola verir. Acele et, zaman bitiyor. Zeka oyununu henüz çözmedin mi?

ZEKA OYUNU CEVABI

Süre doldu. Gizli havuçları verilen sürede bulabildiğinizi içtenlikle umuyoruz. Bulamadıysanız, üzülmeyin. Çözümü şimdi açıklayacağız.

Bu zeka oyunu resimli bilmece mücadelesinde, havuçları 5 saniye içinde bulmanız gerekiyordu. Eğer bulabildiyseniz, tebrikler. Bulamadıysanız, cevabı görmek için aşağı kaydırın.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN