Resimdeki gizli pandayı sadece görsel zekası yüksek insanlar bulabiliyor... 11 saniyede bulabilir misiniz?

Resimdeki gizli pandayı sadece görsel zekası yüksek insanlar bulabiliyor... 11 saniyede bulabilir misiniz?

Resimdeki pandayı kaç saniyede bulabilirsiniz? IQ'su 130 ve üzeri olanlar en fazla 11 saniyede bu bulmacayı çözüyor. Peki siz kaç saniyede çözeceksiniz?

Görsel zekanıza güveniyor musunuz? Gözlem yeteneğiniz yüksek mi? İşte gözlem becerilerinizi, görsel zekanızı, muhakeme yeteneğinizi, problem çözme becerilerinizi, işlem hızınızı, yaratıcılığınızı ve beyin gücünüzü test edecek resimli bir bulmaca daha...

IQ seviyeniz yüksek mi? Resimli bulmacalar, problem çözme ve farklı düşünme becerilerinizi güçlendirmeye yardımcı olur. Yeni bakış açıları oluşturmaya yardımcı olurlar. Ayrıca bilişsel becerilerinizi, hafızanızı ve işlem hızınızı geliştirirler. Resimli bulmacalar zihninizi güçlendirmenin eğlenceli bir yoludur.

Tam da bu işe yarayacak bir resimli bulmacayla karşınızdayız. Bu bulmacada resimdeki pandayı 11 saniyede bulmanız isteniyor. Saatleriniz hazır mı? İşte bulmacamız:

sakli-panda2.jpg

Geri sayım başladı:

11...

10...

9...

8...

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...

ve süre bitti!
Hala pandayı göremiyor musunuz? Cevap için kaydırmaya devam edin.

3...

2...

1...

İşte bulmacanın çözümü:

sakli-panda-cevap.jpg

Nasıl buldunuz, kolay mıydı? Yoksa çok mu zorlandınız? Gün geçtikçe skorunuz yükselecek. Resimli bulmacalarımızla görsel zekanızı ve dikkatinizi güçlendirmeye devam edin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN