Resimdeki hırsız kim? Sadece IQ'su 150'nin üstünde olanlar doğru cevabı bulabiliyor! Zekanı test et

Resimdeki hırsız kim? Sadece IQ'su 150'nin üstünde olanlar doğru cevabı bulabiliyor! Zekanı test et

Zeka oyunları, gözlem becerilerini ve bilişsel gücü test etmenin en iyi yoludur. Öyleyse, zamanınızı boşa harcamadan bu meydan okumaya katılın. Zamanınız başlıyor.

Zeka oyunları genellikle matematiksel formüller ve denklemler yerine yaratıcılık ve harika gözlem becerileri gibi yetenekleri test eder. Sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza sorunlarına yardımcı olacaktır. Şimdi göreve geri dönersek, resimdeki hırsızın kim olduğunu tahmin etmeniz gerekiyor.

kapak.jpg

RESİMDEKİ HIRSIZI BULDUN MU?

Resimde bir alışveriş merkezindeki dört kişi gösterilmektedir. Ve aralarındaki hırsızı bulmak için, hiçbir ipucunu ve ipucunu kaçırmamak için resmi bölümlere ayırmanız yeterli. Bu zeka oyununda hırsızı bulmak için tüm beyninizi, mantıksal muhakemenizi, gözlem gücünüzü ve diğer becerilerinizi kullanın.

Unutmayın, bu basitleştirilmiş tek bir bilmecenin beynimizin işleyişi ve gücü hakkında zengin bilgiler ortaya çıkarabileceği anlamına gelir.

GİZLİ HIRSIZI BULDUN MU?

Bir zeka oyunu, esasen yaratıcılık ve mantığa dayalı bir düşünme bulmacasıdır. Sonuç olarak, her denemede düşünme ve karar verme beceriniz daha da gelişecektir. Beyin oyunu ayrıca problem çözmeye ve eleştirel sezginizi güçlendirmeye yardımcı olacaktır.

Sizin için amaç, resimli bulmacadaki hırsızı tespit etmektir. Kolay değil mi? Ancak çözmek için sadece 10 saniyen var.

ZEKA OYUNU CEVABI

Hala cevap bulmakta zorlanıyorsanız, lütfen bu zeka oyununun doğru cevabını öğrenmek için aşağıdaki resme bakın. Adamın üzerinde iki gözlük var ve birinin üzerinde etiket var.

2-002.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bunlardan daha fazlasına sahip olmak için bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek üzere bizi takip edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN