Resimdeki leoparı kimse göremiyor! Sadece şahin gözlü olanlar 9 saniyede gizli leoparı bulabiliyor!

Resimdeki leoparı kimse göremiyor! Sadece şahin gözlü olanlar 9 saniyede gizli leoparı bulabiliyor!

Optik yanılsama: Bu görüntüde bir kar leoparı açıkça görülüyor. Kar leoparını 9 saniyede görebiliyorsanız kartal gözlerine sahipsiniz. Şimdi bu optik illüzyon yarışmasıyla gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonların üç kategorisi vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. Tüm bu illüzyonların ortak bir teması var, o da insan beynini kandırmak.

Günümüzde insanlar arasındaki geniş dikkat aralıklarına rağmen, optik illüzyonlar insanların dikkatini çekmede, tutmada ve daha fazlası için geri gelmelerini sağlamada başarılı olmuştur. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman, bu çetrefilli optik yanılsama mücadelesini şimdi deneyin.

lp1.jpg

GİZLİ LEOPARI BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. IQ seviyeniz hakkında fikir sahibi olmak için profesyonelce hazırlanmış IQ testlerine girebilirsiniz.

Size sunulan optik illüzyon testi, 9 saniye içerisinde görüntüdeki geyik sürüleri arasında saklanan kar leoparını bulmanızdır. Kar leoparı fark edilmeden saldırabilmek için geyiğin rahatlamasını bekliyor.

Bu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test edecek basit bir meydan okumadır. Zaman geçiyor. Kar leoparını hiçbir şeyden habersiz geyiğin üzerine atmadan önce görebilir misin?

GİZLİ LEOPARI GÖRDÜN MÜ?

Size verilen görev, 9 saniye içinde göz önünde saklanan bir kar leoparı bulmaktır. İyi gözlem becerisine sahip bireyler, kar leoparını diğerlerinden daha çabuk bulabileceklerdir. Kar leoparını görebildiniz mi? Acele et, fazla zaman kalmadı.

Dikkatinizi odaklayın ve kar leoparını görüp göremediğinizi görmek için görüntünün tüm alanlarını tarayın.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız zaman sınırı içinde kar leoparını buldu? Bazı kartal gözlü kullanıcıların kar leoparını ilk görenler olduğuna inanıyoruz. Bazı kullanıcılar hala kar leoparı arıyor olabilir. Kar leoparının nerede saklandığını mı merak ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın.

Kar leoparı çok zeki bir yırtıcıdır ve aşağıda her an saldırmaya hazır, şüphelenmeyen geyik grubuna bakıldığında görülebilir.

lp2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN