Reytinglerde yarışacaklar! Aile ve Adım Farah ne zaman yayınlanıyor belli oldu, iki dizi resmen kapışacak

Reytinglerde yarışacaklar! Aile ve Adım Farah ne zaman yayınlanıyor belli oldu, iki dizi resmen kapışacak

Birbirinden güzel yapımlar ekranlarda yer alırken yeni yapımlar içinde nefesler tutuldu. Merakla beklenen 2 yapım arasında reyting savaşlarına geri sayım başladı. Aile ve Adım Farah dizilerinin yayın tarihleri belli oldu. İşte Aile ve Adım Farah dizilerinin yayın tarihleri…

Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlar yoğun bir ilgiyle izlenirken yeni başlayacak olan iki dizi de heyecanı zirveye çıkardı. Aile ve Adım Farah dizilerinin ilk tanıtımları ekranlarda yer alırken izleyiciler de yayın tarihleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Birbirinden yetenekli oyuncuların başrolünde yer aldığı iki yapımda merak edilirken konuları da oldukça dikkat çekiyor. Aile ve Adım Farah dizilerinin yayın tarihleri belli oldu. İşte Aile ve Adım Farah dizilerinin yayın tarihleri…

AİLE VE ADIM FARAH ÇOK YAKINDA EKRANLARDA


Oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken Aile ve Adım Farah dizileri iddialı konularıyla da merak uyandırıyor. İlk tanıtımları ile ekranlara gelen dizilerin yayın tarihleri de belli oldu. Kulislerden alınan bilgiler doğrultusunda herhangi bir değişiklik yaşanmaması durumunda Aile dizisinin 14 Şubat Salı Sevgililer Günü'nde Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

aile-dizi.jpg

Henüz yayınlanmadan büyük bir hayran kitlesine ulaşan aile dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Ay Yapım imzalı dizinin senaryosu ise Hakan Bonomo tarafından kaleme alınıyor.

adim-farah.jpg
Ekranlarda yer alacak diğer bir dizi ise Adım Farah oldu. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı dizi hem oyuncuları ile hem de konusu ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. O3 Medya imzası ile ekranlarda yer alacak dizi 15 Şubat Çarşamba günü FOX TV'de yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN