Rüyada yağmur yağdığını görmek iyi midir kötü müdür? Şifa bulacağına işaret eder

Rüyada yağmur yağdığını görmek iyi midir kötü müdür? Şifa bulacağına işaret eder

Rüyada yağmur yağdığını görmek, kıtlığın son bulacağına, şanssızlığın sona ereceğine ve kişinin bahtının güzelleşeceği anlamına gelir. Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek, yağmurda ıslandığını görmek gibi farklı rüya tabirleri de bulunuyor. İşte, rüyada yağmur yağdığını görmenin yorumu...

Rüyada yağmur yağdığını görmek çok hayırlıdır ve kişinin kurtuluşa ereceğine ve şifa bulacağına delalet eder. Rüya sahibinin iç dünyasındaki olumlu gelişmelere işaret eden rüyada yağmur yağdığını görmek, bir hastalıktan kurtulacağının habercisi de olabilir.

RÜYADA YAĞMUR YAĞDIĞINI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yağmur yağdığını görmek, rüya sahibinin dertlerinin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler elde edeceğine, küslerin barışacağına hastaların şifa bulacağına delalet eder. Rüyasında yağmur yağdığını gören kişinin durgun giden işleri açılır, uğradığı zararı telafi olur.

Rüyada yağmur yağdığını görmek, bir süredir psikolojik olarak bunalımlı bir süreç yaşayan rüya sahibinin bu durumdan kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, üzerindeki yükün kalkacağına işaret eder.

RÜYADA YAĞMURDA YÜRÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek, korkulu günlerin gelecek kısmetler ile son bulacağına, rüya sahibinin uzun zamandır gülmeyen yüzünün artık güleceğine ve muzdarip olunan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

RÜYADA YAĞMURDA ISLANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yağmurda ıslandığını görmek, rüyayı gören kişinin ticaret hayatında yaşadığı sıkıntıların son bulacağı, kişinin işlerinin açılacağı ve bu sayede borçlarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında yağmurda ıslandığını gören kişinin hanesine bereket yağar. Rüya sahibinin uzun zamandır hissettiği ancak teşhisi yeni konulan bir hastalıktan da kurtulacağı anlamını taşır.

RÜYADA SAĞANAK YAĞMUR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada sağanak yağmur yağdığını görmek, olumlu anlamlar taşımaz. Rüya sahibinin maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

RÜYADA KENDİ ÜSTÜNE YAĞMUR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kendi üstüne yağmur yağdığını görmek, rüyayı gören kişinin dünya hayatının güzelliklerle dolacağı ve kişinin ihya olacağı anlamını taşır. Rüyasında kendi üstüne yağmur yağdığını gören kişi artık bir daha asla zelil olmaz, her hayali gerçekleşir.

RÜYADA SİYAH YAĞMUR GÖRMEK

Rüyada siyah yağmur görmek, kimi rüya yorumcularına göre hastalık kimilerine göre ise sıkıntı anlamını taşır. Rüyasında siyah yağmur gören kişi, çok ağır olmayan bir hastalık geçirir ve bu nedenle bir süre hastanede yatar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN