Saç ektirmişti: Murat Boz'un son halini görenler gözlerine inanamadı!

Saç ektirmişti: Murat Boz'un son halini görenler gözlerine inanamadı!

Bir süredir yurt dışında saç ektirme tedavisi gören ünlü şarkıcı Murat Boz'un son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Saçlarını gürleştirmek için yurt dışında tedavi gören ünlü şarkıcı Murat Boz, saçlarının son halini sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. Ünlü şarkıcının son hali herkesi şaşırttı.

Bir süredir yurt dışında saç ektirme tedavisi gören Murat Boz'un son hali herkesi şaşırttı. Seyrelen saçları için yıllardır protez saç kullanan Murat Boz, geçen aylarda Hollanda’nın Amsterdam kentinde özel bir klinikte saç ektirmişti.

43 yaşındaki şarkıcının son hali ise bir süredir merak konusuydu. Ünlü şarkıcı son halini sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. Murat Boz'un son hali şaşkınlık yarattı.

Aylarca kafasını şapkayla kapatan Boz, yeni halini Instagram hesabından paylaştı. Yeğeniyle fotoğraflarını paylaşan Boz'un saçlarının gür hali dikkat çekti.

Saç ektiren Murat Boz son halini paylaştı - 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN