Sadece 6 saniyeniz var! 8 satır 14 sütün arasındaki O harfini bulmak sizi zorlayacak! Dahi kafalar anında fark edecek

Sadece 6 saniyeniz var! 8 satır 14 sütün arasındaki O harfini bulmak sizi zorlayacak! Dahi kafalar anında fark edecek

8 satır 14 sütun içerisindeki D harflerinin arasına gizlenmiş olan O harfini yalnızca süper zekiler fark ediyor. 6 saniyede gizli testin yanıtını bulan dahiler sınıfına adını yazdırıyor. Hep birlikte teste geçelim

Gözlerinizin ne kadar keskin zihninizin ne kadar farklı çalıştığını görmek için bu teste bir şans vermeniz gerekiyor. Optik illüzyon testleri geçmişten günümüze pek çok farklı alanda kendini göstermektedir. Psikologların da sıklıkla başvurduğu bu yöntem sizin zihninizin ne kadar farklı çalıştığını gözler önüne Seren bir etken olarak görülüyor. Akıllara durgunluk verecek farklı testler bulunurken bu resimde D harfleri arasında gizlenmiş O harfini bulmak için 6 saniye veriyoruz.

D HARFLERİNİ ODAKLANIN FARKLIYI BULUN

Satır ve sütunlar içerisinde yer alan D harflerinin arasında farklı olan bir harf bulunuyor. Kronometrenize 6 saniyeyi ayarladıysanız şimdi görsele bakma zamanı…

1…

2…

3…

4…

5…

6…

Artık Sürenin Sonuna Geldik

Peki kaç kişi verilen sürede testin yanıtını bulabildi? O harfine 6 saniyede fark ettiyseniz Keskin bir zekaya sahipsiniz demektir. Eğer bulamadıysanız Üzülmenize gerek yok aşağıda yanıtı sizinle paylaşıyoruz.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN