Şahan Gökbakar YouTube'da yayınlanan videoları için harekete geçti

Orman yangınlarının başladığı ilk günden beri sürekli olarak canlı yayınlar yapan ünlü komedyen Şahan Gökbakar YouTube ile yaptığı anlaşmayı açıkladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarını ilk günden beri takip eden ve canlı yayınlarla milyonlarca kişiyi haberdar eden Şahan Gökbakar’ın Instagram’daki videoları, çok sayıda kullanıcı tarafından YouTube’da da yayınlandı. Yaptığı yayınlar üzerinden haksız kazanç elde edildiğini söyleyen Gökbakar, YouTube ile anlaştıklarını ve bundan sonra elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını söyledi.

“HAYIR İŞİNE DÖNDÜRDÜK”

Instagram hesabından bir video paylaşarak konuya açıklık getiren Gökbakar, şu ifadeleri kullandı;

"Yangınların başından beri kamuoyunu bilgilendirmek için Instagram sayfamdan canlı yayınlar yaptım. Bu videoları kendi YouTube sayfama koymadım. Fakat bu videoları kendi kişisel yada haber sayfalarında yayınlayanlar oldu ve gelir elde ettiklerini fark ettik. Milyonlar defa izlenmiş videolar.

Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük.

İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN