Şahan Gökbakar'dan faiz tepkisi: Bankalar bildiğini okuyor

Şahan Gökbakar'dan faiz tepkisi: Bankalar bildiğini okuyor

Merkez Bankası'nın politika faizini indirmesine rağmen banka faizlerinin hala yüksek olmasına tepki gösteren Şahan Gökbakar, "Bankalar bildiğini okuyor gibi. Bu niye böyle sizce değerli ekonomistler?" dedi.

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 14'e indirmesine rağmen bankaların faiz oranını yüksek tutmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Gökbakar, "Faizlerin yüzde 14'e indiği falan yok. MB faizi indiriyor ama bir tek kendi indiriyor herhalde? Bankalar bildiğini okuyor gibi" dedi.

Şahan Gökbakar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Faizlerin yüzde 14 e indiği falan yok bu arada. Bugün bankalardan 32 gün yüzde 19 ve yüzde 19.25 gibi fiyatlar almış bizim muhasebe. Kur korumalıda ise yüzde 17. Yani MB faizi indiriyor ama bir tek kendi indiriyor herhalde? Bankalar bildiğini okuyor gibi. Bu niye böyle sizce değerli ekonomistler?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN