Şampiyonlar Ligi'ni TRT'ye kaptıran Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Efsane dizi Exxen'de yayınlanacak...

Şampiyonlar Ligi'ni TRT'ye kaptıran Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Efsane dizi Exxen'de yayınlanacak...

Şampiyonlar Ligi'ni TRT'ye kaptıran Acun Ilıcalı bombayı patlattı. ılıcalı, sürpriz bir karara imza atarak Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizisini yeni bölümleriyle yayınlama kararı aldı.

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni TRT'ye kaptıran Acun Ilıcalı, bombayı patlattı. Ilıcalı, Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizisini Exxen'de seyirciyle buluşturma kararı aldı.

Bu sezon Avrupa Kupaları yayınında son sezonunu geçiren Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Dikkat çekici projelere imza atarak abone sayısını her geçen gün yükselten Exxen, Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizisini yeni bölümleriyle yayınlayacak.

Haberler.com'un haberine göre; Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi, ekranlara geri dönüyor.

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Selçuk Yöntem ve Musa Uzunlar gibi isimlerin başrolde yer aldığı Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı belli oldu.

Dizi, yeni ismi ve kadrosuyla Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de yayın hayatına başlayacak. Dizinin 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismiyle yayın hayatına başlayacağı ileri sürüldü.

Yayın tarihi henüz belli olmayan Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosunda Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın Şampiyonlar Ligi'nin TRT'ye geçmesi sonrasında abone sayısında yaşanacak düşüşü önlemek amacıyla böyle bir hamle yaptığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN