Sapık Sinan dosyasında kan donduran detay! Soruşturmada öyle bir detay ortaya çıktı ki... Duyanlar kahroldu

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son bir haftadır sapık Sinan olayı gündeme geliyor. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği ilginç olayda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Son yaşananlar herkesin kanını dondurdu. Öyle bir detay ortaya çıktı ki Müge Anlı'nın bile ağzı açık kaldı. Duyanlar kahroldu. İşte Müge AnlI'da son yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen sapık Sinan olayı tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Adamın köydeki tüm yaşlı kadınlara mesaj atması herkesin ağzını açık bırakmıştı. Ortaya çıkan son detaylar ise ortalığı ayağa kaldırdı. Öyle bir detay ortaya çıktı ki sapık Sinan yakayı ele verdi. Duyanlar kahroldu! Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış?

SAPIK SİNAN DOSYASINDA KAHREDEN DETAY

Son 1 haftadır Müge Anlı'da işlenen sapık Sinan olayının gizemi çözülmeye başlandı. Köyde bulunan tüm yaşlı kadınları taciz eden ve cinsel içerikli mesajlar atan Sinan Sardoğan hakkında yeni gelişmeler peş peşe geldi.

fgbgfb-7.jpg

Bugün gerçekleştirilen yayında, kayıp Arife için yapılan çalışmalar canlı yayında gösterildi. Kadavra köpekleri ile aranan Arife'nin bulunması için bölgenin her noktasında hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Son detaylar ise herkesin ağzını açık bıraktı.

YIRTIK VE YAKILMIŞ KIYAFETLER BULUNDU

Ekipler tarafından yapılan incelemelerde Sinan'ın çalıştığı ve gübre döktüğü bölge didik didik arandı. Yapılan aramalarda yakılmış ve yırtılmış kıyafetler bulundu. Bulunan eşyalar delil niteliğinde olduğu için incelemeye alındı.

hgnhgn.jpg

MÜGE ANLI SİNİRDEN ÇILDIRDI

Öte yandan Sinan Sardoğan, dünkü yayında Müge Anlı'nın bacaklarına bakarken yakalanmıştı. O anları fark eden Anlı, "Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini." dedi. Sinan Sardoğan ise "Ben senin bacaklarına mı bakıyorum" diyerek kendini savunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN