Şarkıcı Lara gözyaşlarını tutamadı: Dudağımla pipet bile tutamıyorum

Şarkıcı Lara gözyaşlarını tutamadı: Dudağımla pipet bile tutamıyorum

Günümüzde sıradanlaşan estetik operasyonları bir ünlünün daha mağduriyetini gözler önüne serdi. Şarkıcı Lara, geçirdiği operasyon sonrası nasihatlerde bulunarak, "Sakın hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın, dudağınız kötüyse bile kalsın. Bakın dudağımla pipet bile tutamıyorum" dedi.

Şarkıcı Lara büyük bulduğu dudaklarını estetik operasyonla küçülttürmesinin ardından, kişisel Instagram hesabında yaptığı paylaşımda pişmanlığını dile getirdi. Açıklamasında gözyaşlarını tutamayan şarkıcı, "Ne olur bana dua edin. Sakın hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın, dudağınız kötüyse bile kalsın. Bakın dudağımla pipet bile tutamıyorum" dedi. 

AĞLAMASI OLAY OLDU

Bu videonun ardından Lara, yeni bir açıklama daha yaptı. Şarkıcı açıklamasında şunları söyledi: "Bizlerin normal insan olduğunu unutuyorsunuz biz uzaydan falan gelmiyoruz doktorum ameliyatını başarıyla yaptı ama benim dudaklarımın kendine gelmesi bir 6 aymış. Tabii ki bu bir sinir bozucu, insan bir anda yayında ağlayabilir. Sizlerden sadece dudağımın hemen düzelmesi için dua istedim, gözyaşımı tutamadım. Ne var ki bunda? Yoksa doktorum işini yaptı, dudağıma can gelmesini beklemek 6 ay. Normal olarak bir ağladım diye olay oldu."

laraa.jpg

30 DİKİŞ ATILDI 

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Lara, bu sefer de büyük dudaklarını küçülttü. Büyük bir operasyon geçiren şarkıcının dudaklarına 30 dikiş atıldı.

l.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN