Şarkıcı Tuğba Ünal'ın mütevazı evini gören şok oldu! Ünlü değil öğrenci evi, 1+0 sade dairesiyle şaşırttı

Şarkıcı Tuğba Ünal'ın mütevazı evini gören şok oldu! Ünlü değil öğrenci evi, 1+0 sade dairesiyle şaşırttı

Evrim Akın bu haftaki programında, son dönemlerde başarılı çıkış yapan şarkıcı Tuğba Ünal’ın evini ziyaret etti. Ünal’ın mütevazı evini gören ise resmen şok oldu. Öyle ki orası ünlü değil öğrenci evi. İşte, başarılı şarkıcının 1+0 evi…

Kanal D ekranlarının sevilen programı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” bu hafta şarkıcı, yazar, şair Tuğba Ünal’ın evine konuk oldu. Son zamanlarda yaptığı çıkışla büyük bir başarı elde eden Ünal, Uludağ manzaralı 10+ dairesinin kapılarını açtı.

tugba-unal-evi-2.jpg

SADECE İHTİYACI KADAR EŞYASI VAR

İstanbul’da sakin bir hayat yaşayan Ünal, ihtiyaçlarına göre döşediği mütevazı evinde Evrim Akın’a yemek pişirdi. Çok az eşyanın olduğu ev huzurlu atmosferiyle dikkat çekti.

tugba-unal-evi-1.jpg

Mobilya tercihi sadelikten yana kullanan ve ihtiyacı kadar eşya bulunduran Ünal, evde göz yoran aksesuarları sevmediğini belirtti.

tugba-unal-evi-3.jpg

Uzun bir mutfağa sahip olan evde salon ile yatak odası da bir arada. Şarkıcı ayrıca evinde halı ve perde tercih etmemiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN