Selami Şahin'e bakın kim sahip çıktı: 'Etiler'in muhtarıdır o'...

Selami Şahin'e bakın kim sahip çıktı: 'Etiler'in muhtarıdır o'...

Etiler'de yoldan geçen kadınları durdurarak ofisine davet ettiği iddia edilen görüntülerle gündem olan ünlü sanatçı Selami Şahin'e camiadan dostları sahip çıktı. Şahin'in esprili bir kişiliği olduğunu belirten iki ünlü isim "Şaka yapmıştır" dediler. İşte ayrıntılar...


Ünlü şarkıcı Selami Şahin'in İstanbul Etiler'de iş yerinin yakınında yoldan geçmekte olan genç kadınları durdurarak ofisine davet ettiği görüntüler geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem yaratmıştı. Bu hareketi ne amaçla yaptığına dair teoriler ortaya atılan 74 yaşındaki müzisyene yakın dostları sahip çıktı.

ALZHEIMER MI?

Selami Şahin'in yoldan çevirdiği kadınları ellerinden tutarak ofisine davet ettiği anları gösterdiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem olmuştu.

Şahin'in Alzheimer veya demans gibi bir hastalığı olabileceği konuşulmuş, yaptığı hareketi bu şekilde açıklayanlar olmuştu.

selami-sahin-etiler.jpg

"HAYRANLARIYLA SOHBET"


Haberlerin ardından Şahin'in şirketinden bir basın açıklaması yapıldı ve iddia kesin bir dille yalanlandı. Açıklamada "Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir" denildi.

m-ali.jpg

"ŞAKA YAPMIŞTIR"


Selami Şahin'in şirketinden gelen bu açıklamanın ardından yakın dostlarından da başka açıklamalar geldi. Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy ünlü sanatçıya sahip çıktı.

Şarkıcının yakın dostlarından Mehmet Ali Erbil "Şaka yapmıştır ya… Çok güzel ve şakacı bir insandır kendisi. Etiler'in muhtarıdır o ve ben şaka olduğunu düşünüyorum." dedi.

selami-muazzez.jpg

"HERHANGİ BİR HASTALIĞI OLDUĞUNU DUYMADIM"


Şahin'in videolarını izleyen Muazzez Ersoy ise Şahin'in herhangi bir hastalığı olduğunu duymadığını belirterek Mehmet Ali Erbil'in "şaka" açıklamasını destekledi. Ersoy, "Ben Selami haberini görünce şaka yapmıştır diye düşündüm. Çünkü çok espritüel ve hayat dolu biridir. Herhangi bir hastalığı olduğunu ben hiç duymadım." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN