Selçuk Geçer'den piyasaları karıştıran tahmin! Doları olan o tarihi beklesin: Uçuşa geçecek!

Selçuk Geçer'den piyasaları karıştıran tahmin! Doları olan o tarihi beklesin: Uçuşa geçecek!

Piyasalar dalgalanmaya devam ediyor. Dolar yükselecek mi düşecek mi? Selçuk Geçer'den iki farklı uçta tahmin geldi. Dolar 3-5 TL bandına mı dönüyor? Yoksa 35-40 TL'yi mi görecek? İşte detaylar...

Selçuk Geçer, dolar kurunun uçuşa geçeceği net tarihi açıkladı ve bu tarih hakkında nefes kesen tahminler yapıldı. Ancak, hangi tarihte ve ne kadar olacağına dair net bir bilgi verilmemiştir. Dolar kurundaki hareketlenmeleri takip etmek ve yatırımlarını buna göre şekillendirmek isteyen yatırımcıların, uzmanların görüşlerini yakından takip etmeleri önerilmektedir.

Dolar kurundaki dalgalanmaların yatırımcıları endişelendirdiği bir dönemde, uzmanlar konuya dair görüşlerini paylaşmaya başladı. Ancak, okuyucularımızın dikkatini çekmek istediğimiz nokta şudur: bu haberimiz yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım kararlarınızı almadan önce uzmanların görüşlerini dikkate almanız gerekmektedir. Haberimizde sadece ünlü bir ekonomist olan Selçuk Geçer'in dolar kuruna dair tahminlerine yer verdik. Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararının ardından hızla dalgalanan dolar kurunun akıbeti yatırımcıları yakından ilgilendiriyor. Selçuk Geçer'in tahminleriyle tanınan uzman, dolar kurunun uçuşa geçeceği net bir tarih belirtti.

selçuk geçer

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, döviz kurları hakkında son dakika açıklamasında bulundu ve yatırımcıların merak ettiği "Dolar kurunda son durum ne?" sorusuna cevap verdi. Geçer, Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararıyla yükselişe geçen dolar kurunun dalgalanmalarının hız kazandığına dikkat çekti. Ayrıca, ABD'de yükselen enflasyonun döviz kurlarında büyük bir problem yaratabileceğine vurgu yaparak, olası bir enflasyon durumunda doların yeniden yükselişe geçebileceği bilgisini paylaştı. Geçer ayrıca, yatırımcıların sıklıkla sorduğu "Dolar yükselecek mi?" ve "Dolar düşecek mi?" sorularına da yanıt verdi.

Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalara göre, dolar kurunda önümüzdeki 9 gün içinde 3-5 TL aralığında bir artış bekleniyor. Ancak Geçer, bu tahminin en iyi senaryo olduğunu vurgulayarak, ABD enflasyonunun kontrol altına alınmaması durumunda dolar kurunun 35 liraya kadar yükselebileceğini belirtti. Bu bilgiler, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN