Selin Ciğerci evlat edindim demişti gerçek başka çıktı! Bakanlık anında suç duyurusunda bulundu

Selin Ciğerci evlat edindim demişti gerçek başka çıktı! Bakanlık anında suç duyurusunda bulundu

Gökhan Çıra'nın baba olduğunu duyurması gündeme bomba gibi düşerken, eski eşi Selin Ciğerci'den gelen açıklamalar ortalığı karıştırdı. Bebeğin annesinin kim olduğu merak konusu olurken Selin Ciğerci, açıklama yaparak evlat edindiklerini söylemişti. Ancak gerçek bambaşka çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski eşi Gökhan Çıra ile birlikte evlat edindiklerini açıklayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi. İşte detaylar...

Selin Ciğerci ile 2 defa evlenip boşanan Gökhan Çıra, yaptığı paylaşımda baba olduğunu duyurmuştu. Akıllarda ise 'Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesi kim?' sorusu oldu. Selin Ciğerci yeni bir açıklama yaparak bebeği evlat edindiklerini söylemişti. Ancak gerçek bambaşka çıktı. Duyunca ağzınız açık kalacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski eşi Gökhan Çıra ile birlikte evlat edindiklerini açıklayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunda. Ortalık fena karıştı.

EVLAT EDİNDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Gökhan Çıra ile 2 defa evlenip boşanan ünlü fenomen Selin Ciğerci, Çıra'yla olduğu dönemde evlat edinmek için başvurduklarını ve yakında bebeğinin geleceğini söylemişti. Gözler ise gelecek bebeğe odaklanıldı. Selin Ciğerci sosyal medya hesabından şunları söylemişti:

"Ben her zaman anne olacağım diyordum. Evet anne oldum, teyzesiniz! Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşimle evliyken başvurularımızı yaptık, evlat edinmek için tüm belgeler hazır. Evladım yakında gelecek. Uzun zamandır odası var. Eski eşimle barışmak gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman gelip alacak."

b2.jpg

BAKANLIK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Selin Ciğerci'nin sözleri üzerine harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ysa yazılı bir açıklamayla Ciğerci’yi yalanladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada Ciğerci ve Çıra’nın evlat edinmek için resmi başvuru yapmadığı belirtilerek şunlar söylenildi:

"Cumhuriyet başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur."

b1-001.jpg

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşan Gökhan Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" diyerek baba olduğunu duyurdu.

b3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN