Selin Ciğerci'den büyük sürpriz! İkinci kez nikah masasında

Selin Ciğerci'den büyük sürpriz! İkinci kez nikah masasında

Geçtiğimiz Eylül'de tek celsede boşanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı. Ünlü çiftin nikahta tercih ettikleri kıyafetler ise sosyal medyada eleştirildi.

2019 yıllında rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın mutlu giden evliklerini ani bir kararla 10 Eylül 2021 tarihinde noktalama kararı almıştı.

Beykoz Adliyesi'nde görülen dava ile 2 yıllık evliklerini tek kalemde bitiren Ciğerci ve Çıra boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

''BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK ÇOK DA ÇABALADIK AMA NE YAZIK Kİ..''

Sosyal medyadan ortak açıklama yapan ünlü çift, ''Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullanmıştı.

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDULAR

Ayrılığa dayanamayan ikili yakın zaman önce barıştıklarını açıklamışlardı. Ünlü çift ikinci defa nikah masasına oturdu. İlk evliliklerinde abartılı ve şık bir düğün töreniyle evlenen ikili bu kez sade bir törenle dünya evine girdi.

magaz.jpg

Gazete Magazin'in yayınladığı fotoğrafta Gökhan Çıra, ikinci nikahına beyaz gömlekle katılırken Selin Ciğerci kot pantolon ve siyah bir bluz tercih etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN