Selin Ciğerci'nin eski kocası evleniyor! Defalarca aldatmıştı

Selin Ciğerci'nin eski kocası evleniyor! Defalarca aldatmıştı

Fenomen Selin Ciğerci ile 2. kez evlenen ve boşanan Gökhan Çıra tekrardan evlilik için adım attı. Geçen aylarda boşanan ikili yeni aşklara yelken açmıştı. Bakın Gökhan Çıra kime evlenme teklifi etti?

Evlilikleri ve boşamalarıyla sosyal medya gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci-Gökhan Çıra, aşklarıyla da çok konuşulmaya devam ediyor. 2 kez evlenen fakat Çıra'nın ihanetleri sonucu boşanma kararı alan Selin Ciğerci, boşanma sonrasında yeni bir aşka yelken açmıştı. Çıra'da da şaşırtan bir hamle geldi.

selincigerci.jpg

GÖKHAN ÇIRA'DAN EVLENME TEKLİFİ

Selin Ciğerci ile olaylı boşanan Gökhan Çıra'nın tekrardan evlenme kararı aldığı ortaya çıktı.

gokhancira.jpg

Ciğerci'yi defalarca aldattığı için terk edilen Çıra, sürpriz bir hamlede bulundu. Fenomenelere dair paylaşımlar yapan bir sitede Çıra'nın bir kadına evlenme teklifi edildiği iddia edildi.

magazin.jpg

SELİN CİĞERCİ Mİ?

Henüz kime evlenme teklifi edildiği hakkında bir açıklama gelmezken, Çıra'nın yeniden Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi ettiği de iddialar arasında. Henüz ikiliden bu haberlere ilişkin bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN