Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanıyor

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanıyor

Ütopya ve Survivor programlarıyla adını duyuran Semih Öztürk'ün eşinden boşanacağı iddia edilmişti. 2014 yılında katıldıkları Ütopya programında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kurretülayn Matur ve Semih Öztürk çifti fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldı.

Ütopya ve Survivor programlarıyla tanınan Semih Öztürk, Survivor sonrasında Survivor Ekstra programının yorumcusu olmuştu. Eşinin paylaşımı nedeniyle işine son verildiği iddia edilen Öztürk ve eşinin boşanacağı iddia edilmişti.

2014 yılında katıldıkları Ütopya programında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kurretülayn Matur ve Semih Öztürk çifti, 2020 yılında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin boşanma arefesinde olduğu ve ikilinin birtakım fikir ayrılıkları yaşadıkları öne sürüldü.

Semih Öztürk'ün, eşi Kurretülayn Matur'un dün akşam düzenlenen doğum günü partisine katılmaması, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Ayrıca Semih Öztürk, eşinin doğum gününe dair herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

''EVLİLİKLER AŞKIN OLMAMASINDAN DEĞİL, ARKADAŞLIĞIN OLMAMASINDAN BİTER"

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un son paylaşımı, kafaları karıştırdı. Bir süredir Semih Öztürk ile yan yana görüntü vermeyen Kurretülayn Matur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Nietzche'nin ''Evlilikler aşkın olmamasından değil, arkadaşlığın olmamasından biter. Bir evlilik yaparken kendimize şu soruyu sormalıyız: Sonu yaşlılık olan o uzun yol boyunca bu insanla sohbet etmekten keyif alacağına inanıyor musun?'' notunu paylaştı.

Kurretülayn Matur'un bu paylaşımıyla boşanma haberlerini doğruladığı konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN