Sepetlerin arasında gizli bir kelebek var! 8 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Sepetlerin arasında gizli bir kelebek var! 8 saniyede bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Bu optik illüzyon resminde sepetlerin arasında bir kelebek saklanıyor. Sadece en parlak beyinler kelebeği sadece 8 saniyede bulabilir. Yapabilir misin? Şimdi dene.

İllüzyon, alay etmek, kandırmak anlamına gelen illüdere kelimesinden türetilmiştir. Dolayısıyla optik yanılsamanın temel dayanağı, insan beynini kandırarak kandırmaktır. Büyüleyicidirler ve beynimizin görsel bilgileri nasıl işlediğine dair içgörü sağlarlar.

Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. Optik illüzyonlar sadece eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda bilişsel sağlığınız için uzun vadeli faydalar da sağlayabilir. Gözlem becerileriniz ne kadar iyi? Şimdi öğrenelim.

kapak.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Resimde, birçok sepetin görülebildiği bir dış mekan sahnesi gösterilmektedir. Sepetlerin arasında göz göre göre saklanan bir güvedir ve onu 8 saniye içinde bulmanız gerekir. Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı en basit şekilde test eder. Ayrıca zaman geçirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. Gizli kelebeği bulabilir misin?

GİZLİ KELEBEĞİ TESPİT ETTİN Mİ?

Sepetlerde güve bulma görevi zorlu bir iştir. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, güveyi zaman sınırı içinde bulabilir. Kelebek kendini çevrede kamufle etti ve bu, en deneyimli gözlemciler için bile biraz zorlayıcı bir görev haline geldi. Resimdeki kelebeği başarılı bir şekilde bulmak için sabır ve detaylara dikkat gerekir. Kelebeği gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Süre doldu. Kaçınız kelebeği buldu? En parlak beyinlerden bazılarının güveyi çoktan tespit ettiğine inanıyoruz. Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN