Seray Sever'den elektrik faturası tepkisi: Oha diyorum

Seray Sever'den elektrik faturası tepkisi: Oha diyorum

Elektrik, doğalgaz ve benzin zamlarına ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. Yeni yılda yapılan zamlar ilk faturalara yansırken eve gelen elektrik faturasını paylaşan Seray Sever, "Ben buna sadece oha diyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

Elektrik zamları faturalara yansımaya başlayınca ünlü isimler de evlerine gelen elektrik faturalarını paylaşmaya başladı. Daha önce elektrik, doğalgaz ve benzin zamlarına isyan eden Demet Akalın, Gökhan Özoğuz, Gani Müjde, Gülse Birsel'in ardından bir tepki de sunucu ve oyuncu Seray Sever'den geldi.

Gülse Birsel de 2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” ifadeleriyle paylaşmıştı.

''BEN BUNA SADECE OHA DİYORUM''

Evine gelen 4 bin 100 TL'lik elektrik faturasını paylaşan Seray Sever, "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" sözleriyle isyan etti.

oha.jpg

Daha önce de twitter hesabından bir şişe su fiyatına tepki gösteren Seray Sever, ''Abant cam şişe su bir ayda iki zamla 30tl oldu, sanırım dolara endeksliydi. Peki dolar düşünce suyun fiyatı düşecek mi yoksa diğer herşey gibi tavan fiyatta kalacak mı?'' paylaşımında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN