Serdar Ortaç'tan üzen haber: Bacağımı kesecekler! Meğer o hastalığın pençesindeymiş

Serdar Ortaç'tan üzen haber: Bacağımı kesecekler! Meğer o hastalığın pençesindeymiş

Bir süredir hastalıkla mücadele eden Serdar Ortaç, yeni atak gelmesi durumunda ayağının kesileceğini söyledi. İşte, Serdar Ortaç'ın hastalığı...

90'lı yıllarda Türkçe pop müziğin unutulmaz isimlerinden Serdar Ortaç, son dönemde sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiriyor. Bir süredir MS hastalığıyla mücadele eden 53 yaşındaki şarkıcı, eski sahne şovlarına devam edemiyor.

SERDAR ORTAÇ'IN HASTALIĞI NE?

Serdar Ortaç, önceki gün bir güzellik merkezinde görüntüledi. Bakım yaptırdığını söyleyen ünlü şarkıcı, MS hastalığının ciddiyetini koruduğunu ve bir atak daha geçirirse bacağını kaybedebileceğini söyledi.

"AYAKKABIMI ÇIKARIRKEN BİLE ZORLANIYORUM"

Medyatava'da yer alan habere göre, uzun yıllardır hastalıkla mücadele eden ve zaman zaman yürümekte güçlük çeken Serdar Ortaç, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4.atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN