Çenesi tutulan Seren'in şimdi de şuuru bulandı! Programdan kovuldu

Çenesi tutulan Seren'in şimdi de şuuru bulandı! Programdan kovuldu

Söylemezsem Olmaz programında sular durulmuyor. Geçen günlerde Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kitlenmişti. Serengil, bu kez yapımcıyla kavga etti. Yine çenesi tutulan Serengil'in kovulduğu iddia edildi. Bakın yayından sonra neler olmuş?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasındaki gerilim tavan yaptı. Çenesi tutulan Serengil, yine hastanelik oldu. Daha önce Bircan Bali'yle tartışan Seren Serengil, bu kez yapımcı Bilal Özbilge ile kavga etti. İddialara göre Seren Serengil artık programda istenmiyor.

seren.jpg

SEREN'İN YİNE ÇENESİ KİTLENDİ

Hadise hakkında ortaya attığı iddialar ile adından sıkça söz ettiren Seren Serengil, bu kez yorumcusu olduğu programda hedef alındı.

bircan.jpg

Kendisine mobing uygulandığını iddia eden Seren Serengil'in 2. kez çenesi tutuldu. Yapımcı Bilal Özbilge ile kavga eden ünlü yorumcunun kovulduğu iddia edildi.

cene.jpg

YAPIMCIYLA KAVGA ETTİ

Program öncesi yapımcısıyla kavga eden Seren Serengil, yayın sırasında yine hastanelik oldu. Sürekli çenesi tutulan Serengil'in artık programda istenmediği ortaya çıktı.

serenserengiil.jpg

GÜLBEN ERGEN'İ TAKİBE ALDI

Seren Serengil'in işi bırakmasını isteyen Özbilge, Seren'in can düşmanı Gülben Ergen'i takibe alıp, Serengil'i takipten çıktı. Tüm bunlar yaşanırken, Serengil'in sevgilisi Tohma da sosyal medya hesabından tehditkar paylaşımlar yaptıç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN