Serenay Sarıkaya tarihe geçti! Türkiye’nin ilk elçisi olacak: Farklı sektör farklı proje

Serenay Sarıkaya tarihe geçti! Türkiye’nin ilk elçisi olacak: Farklı sektör farklı proje

Aile dizisinin başarılı oyuncusu Serenay Sarıkaya, bu kez sektör değiştirdi. Yeni projelere imza atan güzel oyuncu başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Sarıkaya kozmetiğe el attı. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi…

Şimdiye kadar pek çok başarılı projede yer alan Serenay Sarıkaya yeni projelerle gündeme geldi. Aile dizisinde sergilediği performans ayakta alkışlanırken yönünü Bu kez de Kozmetik sektörüne çevirdi. Lale Devri, Medcezir, Şahmaran ve Adanalı gibi pek çok projede boy gösteren ünlü oyuncunun tırmanışı ise Medcezir dizisiyle oldu. Dizi sektöründeki başarısıyla hem Türkiye'de hem de dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu yeniden sahnelerde. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi…

TÜRKİYE KESMEDİ

Serenay Sarıkaya kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşarken hem güzelliği ile hem de performansıyla hafızalarda yer ediniyor. Her projeyi detaylıca inceleyen güzel oyuncu, şimdilerde Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrol oynuyor. Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Serenay Sarıkaya dünya sektöründe de adından sıkça söz ettiriyor.

serenay.jpg
Hayatını kariyerine adayan güzel oyuncu özel hayatıyla da sıkça gündemde yer alıyor. Sezon finaline giren dizinin ardından bir haftalık tatile çıkan Sarıkaya, yeni projesi için İstanbul'a adım attı. Netflix'te yayınlanacak olan yeni projesi için hazırlıklara başlayan Sarıkaya’dan sevindiren açıklama geldi. Serenay Sarıkaya, bu kez de kozmetik sektöründe önemli bir anlaşmaya imza attı.

serenay-kozmetik-marka.jpg

YENİ PROJESİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Serenay Sarıkaya popülerliğini arttırırken aile dizisinden sonra bir kozmetik firması ile anlaşmaya vardı.İlk Türk marka elçisi olma özelliği taşıyan bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Sarıkaya, firma ile anlaşmaya vardı. Firmanın reklam yüzü olacak olan güzel oyuncu Türkiye'de ilk marka elçisi olmanın tadına varacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN