Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahnesi kanal değiştirtti! Uçak tuvaletine girip... Seyirci tepki gösterdi

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahnesi kanal değiştirtti! Uçak tuvaletine girip... Seyirci tepki gösterdi

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahnesi kanal değiştirtti! İkilinin başrollerini paylaştığı dizideki uçak sahnesi seyirciler arasında büyük tartışmalara neden oldu! Uçak tuvaletine girip... Seyirci tepki gösterdi...

Türkiye'nin popüler dizilerinden biri olan Aile, başrollerindeki Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile yine gündeme geldi. Dizinin son bölümünde, Aslan ve Devin karakterlerini canlandıran Tatlıtuğ ve Sarıkaya'nın uçak tuvaletindeki sevişme sahnesi izleyicileri şaşırttı.

UÇAK SAHNESİ GÜNDEM OLDU

aile-dizisi-ucak-sahnesi-001.jpg

Geniş bir seyirci kitlesine sahip dizi her bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisi son bölümdeki uçak tuvaletindeki sevişme sahnesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Uçağın tuvaletinde geçen sahnede, hostesin ikiliyi fark etmesi üzerine komik bir sahne ile izleyiciyi güldürdü. Özellikle Aslan'ın hostesle konuşurken fermuarını çekmesi, dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu.

O SAHNE SOSYAL MEDYADA TEPKİ ALDI

aile-dizisi-ucak-sahnesi-1-001.jpg

Sosyal medyada izleyiciler arasında tartışmalara yol açan sahne “Aile var yalnız!” "Televizyonda sevişmeler yine ünlendi” gibi yorumlara neden oldu.

aile-dizisi-ucak-sahnesi-1-001.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN