Seren'den sonra Arto da kovuldu! Bakın nereye kaçmış? "Sırada Bircan var"

Seren'den sonra Arto da kovuldu! Bakın nereye kaçmış? "Sırada Bircan var"

Seren Serengil'in olaylı bir şekilde ayrıldığı Söylemezse Olmaz programında bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı. Programın sunucusu Arto Dalga uzun süredir ekranlara yok. Ünlü sunucudan ilk açıklama geldi.

Programın sunucularından Arto, depremden sonra tekrar ekrana gelmeye başlayan Söylemezsem Olmaz programının yayınında yer almadı. Programı bıraktığı konuşulan Arto'nun tatilde olduğu söylenirken bazı iddialara göre Arto programdan gönderilmişti. Arto'dan ilk açıklama geldi.

soyle.jpg

SEREN'DEN SONRA ARTO...

Uzun bir süredir programın sunucuları arasında yer alan Arto’nun yeni bölümlerde yer almaması izleyiciyi meraklandırdı ve ‘Arto neden yok?’, ‘Söylemezsem Olmaz Arto programdan ayrıldı mı?’ şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arto ise bu konuya da değindi.

serengsl.jpg

AYRILIK İDDİALARINA AÇIKLAMA GELDİ
Seren Serengil'in programdan ayrılasından sonra bir iddia daha ortaya atıldı. Yayına çıkmayan Arto'nun ayrıldığı söylentiler arasında.

arto.jpg

Programla ilgili çok soru aldığını belirten Arto Miami'den bir fotoğraf paylaşarak, ‘Biraz uzaklaşmak iyi gelecek. Çok soran oluyor program ile ilgili. Şu an için TV’de benlik bir durum yok. Arkadaşlarım işlerini harika yapıyor zaten. Bircan, Sinem, Bilal. Biraz yaralarımız sakinlesin, sarılsın yine görüşeceğiz. Sevenlerime ve merak edenlere…’ notunu ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN