Seren'i kovduran Bircan bin pişman! Reyting düşünce o isme saldırdı "Ya tutarsa"

Seren'i kovduran Bircan bin pişman! Reyting düşünce o isme saldırdı "Ya tutarsa"

Seren Serengil'in Söylemezse Olmaz programından ayrılmasından sonra reyting savaşına giren Bircan Bali, Oğuzhan Uğur'dan sonra bu kez o ismi hedef aldı. İzleyenler ise "İşiniz bitti Bircan" yorumları yağdırdı. Bakın Bircan bu kez kime parmak salladı?

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali depremden sonra Oğuzhan Uğur'u hedef aldı bununla da yetinmeyen Bali, bu kez fenomen isi Danla Bilic'e kafayı taktı. Yayında Bilic'a ateş püsküren Bali'nin o halleri sosyal medyada çok konuşuldu.

bircan-bali.jpg

BİRCAN BALİ YAYINDA YİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Hatay'da yaşanan 6,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında bir mekandan çıkan Danla Bilic, muhabirleri sorularına beklenmeyen bir yanıt vermişti. O yantıı sosyal medyada günde olan Bilic'i Söylemezse Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali tarafından eleştirildi.

bircan.jpg

Bali daha önce kendi çalışma arkadaşı Seren Serengil ile tartışma yaşamış ve Serengil'in programdan ayrılmasına neden olmuştu.

DANLA BİLİC'İ HEDEF ALDI

Danla Bilic kendisine laf sokan muhabiri ifşalamış ve "Siz paylaşmadan önce ben paylaşayım" demişti.

danla.jpg

Bircan Bali'den konuyla ilgili Danla Bilic'e tepki geldi. Deprem haberi geldikten sonra hemen mekandan ayrıldığını dile getiren Danla Bilic'i yalanlayan Bircan Bali "Neden yalan söylüyorsun? 3 saat sonra kalktın." diye tepki gösterdi.

Bali'nin bu tepkisi sonrası sosyal medyada "Reyting kavgasına düştü" "Seren'i gönderdiğine pişman" yorumları yapıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN