Seren'in çenesi yine durmadı! Yalı Çapkını izleyicisine ağır sözler! Bircan'a da salladı

Seren'in çenesi yine durmadı! Yalı Çapkını izleyicisine ağır sözler! Bircan'a da salladı

Söylemezsem Olmaz programının olaylı yorumcusu Seren Serengil, bu kez Yalı Çapkını dizisine taktı. Dizideki cesur sahnelerden olayı ilginç yorumlar yapan Serengil, Bircan Bali'nin de izlediği dizi için "Ahlaksız" yorumunda bulundu. Bakın neler söyledi?

Seren Serengil Yalı Çapkını dizisi hakkında sevenlerini çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Her açıklaması sosyal medyada gündem olan Seren Serengil, Hadise'den sonra şimdi de Yalı Çapkını dizisini hedefine aldı. Bakın diziyi izleyenlere neler dedi?

seren-001.jpg

SEREN SERENGİL'DEN "AHLAKSIZ" YORUMU

Bircan Bali'nin "2022 yılının en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını oldu sebebi de Afra ve Mert'in uyumu... " sözlerinin ardından araya giren Seren Serengil Yalı Çapkını dizisinin asıl izlenme sebebinin ahlaksızlık olduğunu söyledi.

x720.jpg

BİRCAN BALİ'YE Mİ GÖNDERME YAPTI?

Dizinin hayranları arasında Bircan Bali'nin de olması akılları karıştırdı. İkili geçen günlerde canlı yayında tartışmış, Seren Serengil'in çenesini tutulmuştu. Hastaneye kaldırılan ünlü yorumcunun tansiyonu fırlamaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN