Seren'in yeri 1 haftada doldu! İsmi duyanlar inanmak istemedi "Reytingleri fırlayacak"

Seren'in yeri 1 haftada doldu! İsmi duyanlar inanmak istemedi "Reytingleri fırlayacak"

Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'in yerine herkesi şaşırtan bir isim geldi. Apar topar Beyaz TV'den gönderilen Serengil, kendisine mobing uyguladıklarını iddia ederek, Bircan Bali ve Arto hakkında mahkeme kararıyla uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Bakın giden Seren'in yerine kim geliyor?

3 kez yayında çenesi tutulan Seren Serengil, sağlığı için programdan çekilme kararı almıştı. Kimileri ise Seren'in kovulduğu iddiasını ortaya atmıştı. Programdan olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil'in yeri 1 haftada doldu. O ismi duyanlar kulaklarına inanamadı...

x1080-001.jpg

YERİNE O İSMİ GETİRDİLER

Söylemezsem Olmaz programından olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil'in yerine geçen isim belli oldu. Bircan Bali ile yaşadığı tartışmaya Arto ve yapımcı Bilal Özbile de dahil olmuştu. Kendisine mobing uygulandığını iddia eden Serengil, defalarca hastanelik olmuştu.

seren-serengil-ile-bircan-bali-canli-yayinda-kavga-etti-0-pj8xyqhp.jpg

KOLTUĞUNA GEÇECEK İSİM NETLEŞTİ

Yerine gelecek olan isim merak konusu olurken, Serengil'in koltuğu kısa sürede doldu. Bircan Bali ve Arto Dalga ile birlikte programı sunacak sürpriz kişi Ebru Şancı oldu.

ebrusanci.jpg

DUYANLAR İNANAMADI

Ebru Şancı'nın adını duyanlar "Program izlenmez" yorumları yaptı. Kimileri ise "Reytingler fırlar" yorumunda bulundu. Peki sizce Ebru Şancı program için uygun mu?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN