Set ekibini saatlerce soğukta mı bekletti? Esra Bilgiç'ten yanıt geldi

Set ekibini saatlerce soğukta mı bekletti? Esra Bilgiç'ten yanıt geldi

Oyuncu Esra Bilgiç, Pakistan'da bir markanın reklam yüzü oldu. Bilgiç'in çekimlerde istediği marka vitaminin alınmadığı için kriz çıkardığı ve set ekibini uzun süre soğukta beklediği ileri sürülmüştü. Ünlü oyuncu, çok geçmeden iddialara yanıt verdi.

Ramo dizisindeki Sibel rolüyle yıldızı parlayan şu sıralar, Kanunsuz Topraklar'da Gülfem karakterinin canlandıran Esra Bilgiç hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Pakistan'da çekilen ve 5 gün süren reklam çekiminde kaprisleriyle ekibe zor anlar yaşattığı ileri sürüldü.

İSTEDİĞİ VİTAMİNLER GELMEYİNCE SETE ÇIKMADI

Takvim'in haberine göre; kısa sürede dünya çapında ünlenen oyuncu, Pakistan'daki bir markanın reklam yüzü oldu. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul'da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncunun kaprisleriyle herkesi bunalttığı ileri sürüldü. Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardığı 'Vitamin gelmeden sete çıkmam' dediği ileri sürüldü.

fhfhdhdfdfh.jpg

ÇAMUR AT İZİN KALSIN

Esra Bilgiç, sessizliğinin bozarak sosyal medya hesabından iddialarla ilgili açıklama yaptı. Bilgiç, paylaşımda, 'Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberlere itibar etmeyin' ifadelerini kullanarak, yazılanları yalanladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN